Kategorier

Textil

Index / Textil /
Grolls Yrkeskläder
Grolls är Sveriges ledande leverantör och försäljare av yrkeskläder, arbetskläder och skyddskläder. Inte minst yrkeskläder i form av arbetshandskar, ögonskydd och ögondusch. Säkerhet är viktigt, även i arbetslivet, och detta har Björnkläder tagit fasta på och erbjuder marknadens säkraste och kvalitetsmässigt bästa yrkeskläder.

Teddybears Sweden - Sy en egen nalle!
Sy din egen nalle! För den som tycker om att handarbeta eller bara att pyssla finns färdiga materialsatser som innehåller allt du behöver för att sy din egen nalle. Här hittar du också unika samlarnallar som är desigande och tillverkade av en svenska nallemakare.

Minnas Hantverk
Här hittar du textilier för både liten och stor men även för hemmet och husdjuren. Allt är sytt i oftast 1 ex med just det tyget/broderiet. Finns även lite kläder med 70-talstyger till barn samt annat hantverk.

The Slanket - Filt med ärmar, Originalet från USA
The Slanket ® är en gigantisk fleecefilt med ärmar. Mycket mjuk vid beröring, lätt och varm med stora ärmar som gör att du inte känner att du bär en filt, du blir helt enkelt insvept. The Slanket är utformad för att hålla hela kroppen täckt och varm medan du fortfarande har kvar möjligheten att använda händerna. Enkelt och praktiskt. The Slanket kan ersätta alla normala filtar. Storlek: 1,5m x 2,4m

Vår sajtmaskot - Trollsländan

Trollsländan var för vissa nordamerikanska indianstammar en viktig insekt, ett shamanistiskt väsen med övernaturliga krafter. Det finns en gammal legend som berättar om hur trollsländan en gång var en mäktig drake, full av visdom, som flög genom natten och lyste upp världen med sina brännande andedräkt. Legenden talar om hur drakens andedräkt frambringade magins konst och illusionen att byta form, och om hur prärievargen lurade draken att byta form där drakens nya kropp blev trollsländans. Genom att acceptera prärievargens utmaning att bevisa sin kraft och magiska kunskap, förlorade draken sin kraft.